Logo

Bakken HomeCinema


29-12-09: NYE BILDER ENDELIG LAGT TIL! For de som husker den tidligere mørke TV-/hylleseksjonen med blomster, bøker og all slags saker, så er vel dette det nærmeste man kommer en total facelift! Jeg (vi) er meget godt fornøyd med den nye løsningen. Hi-fi benk fra A-møbler (Alnabru). Demonterte en skuff nederst i rommet hvor centerhøyttaleren står. Det var knotete å få til, måtte nærmest demontere hele benken. Tatt bort plate på baksiden. Skap og hyllelist fra IKEA. Litt av den gamle tv-seksjonen henger igjen på bildene av komponentene, stuebordet er også byttet ut (ikke oppdatert bilde). Alle høyttalere er koblet med Monster OMC selvom bildene lyver. PLASMA TV Pioneer LX5090H Har oppgradert fra Pioneer LX5090H fra tidligere Pioneer 428-XD. Nå endelig full HD! Avstandsmessig sitter jeg omtrent 3,5 meter fra TV. RECEIVER Yamaha RX-V1800 Oppgraderte høsten 2007 til Yamaha RX-V-1800 surround receiver. Den henger fortsatt med på alle lydformater og omigvelseslyd 5.1! BLU-RAY Pioneer LX-71 hovedspiller Panasonic DMP-BD80 brukes som DVD-spiller for junior, CD-spiller, samt tilkobling til YouTube (VieraCast). Meget kjekt med konto på YouTube hvor jeg har laget spillerlister og favoritter der inne via PC, som jeg enkelt henter frem og kan se på TV-en. HØYTTALERE Tannoy Sensys DC1, DCC og DC2 (Kirsebær) SUBWOOFER REL Quake (Black) Plassert i hjørnet ved venstre surround høytaler. KABLER Av kabler bruker jeg MonsterCable OMC til alle høyttalere. Bruker Monster M1000HD fra Blu-ray via receiver og samme kabel opp til TV. Monster 400hdmi fra spiller nr 2, Panasonic direkte til TV (Coax digital til receiver). Monster 400hdmi mellom Get HD-PVR og TV. Til subwoofer bruker jeg 8 meter MonsterBass 300. Har en Monster Cable antennekabel til kr 300 som fungerer fint som kilde til Get HD-PVR digitaldekoder. Takk for gode tips og service hos hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere på SteReoFil i Grensen, Oslo. Byens beste hjemmekino forretning! Hjemmeside SteReoFil
  • Takk for det! Jeg kunne godt tenkt meg en ren CD-spiller. Inntil all oppgraderingen nylig brukte jeg en 4-5 år gammel Sony DVD spiller til avspilling av CD-plater. Det fungerte veldig bra og jeg kunne spille SACD på den. Det ble dessverre ikke plass til den spilleren etter at jeg fikk Get-boksen. Dermed har Pioneer 930H blitt den "nye" CD-spilleren. Vanskelig og si hvordan det låter sammenlignet med tidligere. Veldig begrenset hvor høyt jeg kan spille musikk nå for tiden med en liten èn på 7mnd. Så jeg har ikke fått testet dette godt nok. Spilleren er koblet til med HDMI kabel. Er litt skeptisk hvor bra det egentlig låter, men det holder til den bruken det vil bli fremover.. Spiller ellers av alle DVD-er fra den nye Blu-ray spilleren. Det fungerer utmerket, men man ser jo at det ikke er alle DVD-ene som har et godt bilde. Det skyldes jo kvaliteten på selve DVD-en/filmen.

  • Dette var en flott hjemme/stue-kino. Den råeste hardisk opptakeren(for et år siden overtatt av LX70D nå)og Blu-Ray spiller fra Pioneer smaker veldig bra tenker jeg;-)Vet ikke dine referanser til CD spillere, men fungerer 930H godt som cd spiller syns du? Blu-ray spilleren fra Pioneer mates vel med dvd plater også. Kvaliteten på ikke minst bilde er vel antakelig bedre her, i forholdt til vanlig dvd altså?

  • Poengsummen er nå oppdatert grunnet flere bilder, frister med demo her:) Ser ut som ett bra hjemmekinoanlegg du har her. Keep up the good work!

  • Hei! Takk for kommentar! Jeg skal rydde litt i presentasjonen min og prøve gjøre den litt bedre og ryddigere. Hvordan får man uthevet tekst forresten her? Yamaha + Tannoy: Jeg har hatt denne kombinasjonen i drøye 4 år nå og synes det fungerer utmerket. Jeg har ikke nok kunnskap til å bruke faguttrykk i min beskrivelse, men det låter åpent og fint, fyldig og med god presisjon og "trøkk". Hadde tidligere RX-V1300, men oppgraderte altså nå i høst til 1800. Jeg ser vi har samme receiver. Det er litt begrenset hvor høyt jeg kan spille her med en baby på vel 6mnd. Prøver å bruke enhver anledning når jeg er alene en kveld eller noen timer til å guffe opp litt :-) Center høyttaleren: Ja, den står veldig langt opp! Tenkte mye på dette før jeg kjøpte flatskjermen, fordi jeg da visste at den måtte flyttes helt opp til høyde ca, 1,70m. Den får nemlig ikke plass i hylla under. Men, tenkte det var viktigere med ny TV, og så fikk heller centeren få en dårligere plassering enn tidligere. Stort sett så fungerer det ganske bra, har tatt en romkorreksjon via receiver i tillegg til til at jeg gjerne legger til tuner den inn med litt ekstra + Har vinklet den minimalt nedover i front. Roar

  • Mye bra utstyr her som er gjennomført i bra stil! Hvordan er Yamaha kombinert med Tannoy? Og hvordan fungerer det med centeren såpass langt oppe?

Informasjon om oppsett
Bruker
roarbakken
Type oppsett:
Kombinert
Høyttalerkonfigurasjon:
5.1
Antall visninger:
17611 siden 07.01.2008
Status:
I bruk
Plassering:
Leilighet
Bildefremviser:
TV
TV-størrelse:
50
Sist oppdatert:
06.01.2010
Brukervurderinger

7,21/10

Rom:
6,38/10
Utstyr:
8,13/10
Presentasjon
7,13/10
Du må logge på for å kunne stemme.
Utstyrsliste
Bildeutstyr Forsterkere Høyttalere
  • Velg fra database Velgmodell
  • REL Quake (Subwoofer)
Signalkilder