Logo

Snusboksens Hjemmekino


Hei! Takk for at du er innom min hjemmekino. Interessen for lyd og bilde har eksplodert etter at prosjektet med å lage hjemmekino begynte. Har hatt den i 1/2 år nå og det er på tide å begynne å jobbe litt igjen. Skal legge filt på veggene og gjøre en del smådetaljer med kinoen. Utstyret er så og si på plass nå, mangler en sub, men det kommer. Har vurdert å skaffe meg to midthøyttalere også, men tror jeg dropper det. Er godt fornøyd med lyden slik den er nå. Nå er også Blue Ray på plass og de to første filmene er sett med henholdsvis True HD og DTS HD-lyd. Nyyyydelig! Mvh Snus
 • Wow!

 • Ja føler jeg har fått mye ut av pengene. Har brukt mye tid på forumene og fått mye hjelp der og funnet utstyr som gir mye for pengene. Så jeg er veldig veldig godt fornøyd. Blue-Ray og Sub kommer etterhvert :)

 • Som sagt er dette svært bra til å være i denne prisklassen, får du en BD-spiller nå så får du nyte Høyoppløslig lyd også! Uansett, ett knall oppsett som fortjener høy score!

 • Ja utbygger sparklet og malte veggene, selv om de ikke skulle gjøre det. Så da ble det for fristende å få opp kinoen til EM. Men tenker å male det mørkere etterhvert, eventuelt kle med filt, teppe eller gardin. Har god lyskontroll, så egentlig et det ikke noe stort problem, men tar nok det etterhvert. Etter EM. Blir nedtur med Tippeliga etter å ha sett EM i HD. Visste det var stor forskjell, men ikke så stor!

 • Det gikk jo fint med det lerretet. Men veggene er veldig lyse. Hvordan går det med lyskontrollen? Vurdert å male med noe mørkere og mattere maling evt gardiner/scenemolon for kontroll av refleksjoner?

 • Ja, jeg var og målte i dag og tenkte det samme. Så der kan jeg gå på en potensiell smell. Da må jeg begynne å slå hull i veggene. Det skal ta seg ut. Satser på at det akkurat går ...

 • blir bra dette! at utbygger har sparklet og malt er jo greit, da slipper du møkkajobben med sparklinga :) sitteavstand 4-4,5 meter går helt fint på 106" men det er vel nærmere 2,50 total bredde inkl rammen. Da har du bare knappe 25 cm igjen på hver side til å plassere høyttalere. M-65 er 20 cm brede så det kan kanskje bli litt knapt med plass.

 • Ja knapt 3 meter bred og 5,5 meter langt. Faktisk ørlite mindre enn mine første beregninger. Men tror likevel det skal gå bra med dette utstyret. Har lagt opp en takkontakt 4,5 meter fra lerret-vegg. Planlegger å ha sofaen 4-4,5 meter fra lerret. Så 106&#39 er vel akkurat ikke for stort - håper jeg ...

 • Dette ser virkelig bra ut. Ca. 3 meter bredde på rommet, kanskje? Omtrent slik så det ut hos meg også en stund. Jeg hadde dessverre ikke bestemt at rommet skulle brukes til hjemmekino før jeg gjorde meg ferdig, og må derfor slite med litt mindre sexy løsninger i forhold til kabler og denslags. Du sier noe om budsjett og det kan jeg kjenne meg godt igjen i! Jeg er ferdig med rommet og har begynt å handle inn, så før sommeren er jeg garantert på plass foran lerretet! Jeg har selv vurdert TW 700 - men nå frister TW 980 mer, eller Sanyo PLV Z2000. Vi er på vei mot Full HD alder. Og det er vel bare her jeg kan gi deg et slags råd - da alt det andre ser så bra ut i rommet - det siste du handler inn er selve prosjektoren. Det er vel ikke noe som har falt så mye i pris de siste par tre årene som prosjektorer - og det ser ikke ut som prisfallet er stoppet opp helt enda!

Informasjon om oppsett
Bruker
Snusboksen
Type oppsett:
Dedikert
Høyttalerkonfigurasjon:
5.1
Antall visninger:
26314 siden 26.03.2008
Status:
I bruk
Plassering:
Enebolig
Bildefremviser:
Projektor
Sist oppdatert:
30.12.2008
Det er 1 brukere som har dette oppsettet som favoritt.
Brukervurderinger

7,47/10

Rom:
7,40/10
Utstyr:
6,80/10
Presentasjon
8,20/10
Du må logge på for å kunne stemme.
Utstyrsliste
Bildeutstyr Digitalkabler
 • Supra (HMDI 10 m)
Diverse
 • Takfeste: SMS
Elektronikk Høyttalere
 • Lyd: Dynavoice C6
 • Lyd: Dynavoice M-65
 • Lyd: Dynavoice S5