Logo

Bilsimulator/ Kino hjemme!


Kjeller-rom med egen inngang. Stort sett under bakkenivå. 3,2m bredt, 4,4m langt 2.0m takhøyde. Inngang på den ene langsiden. Flislagt betong-gulv med vegg til vegg teppe. tak og vegger lydisolert med to lag gips. Sentralstøvsuger-rør støpt ned i gulv for signalkabler. Playstation 3 basert med Play-Seat Evolution og forhåpentligvis Sony VPL-VW50 projektor. Satser på 110" skjerm. Har for øyeblikket lite peiling på lyd. Rommet har til nå kostet 34000,- og det før elektriker er invitert. Rommet skal også fungere som datarom og kontor med 32 muligheter for å putte en kontakt i veggen. Rommet skal også være vernet mot over/lavspenning. Har tenkt å dekor-male tak slik at det ser ut som man er inne i et vinter-kamuflert telt med vinterkamuflasje hengende nedover veggene. Totalkostnad ca 110000,- Har montert alle elektrikker-boksene og har igjen å isolere og legge på to lag gips på veggene samt dekormalingen. Dette blir utsatt til sen-sommer/ høst da jeg må konsentrere meg om utendørs-arbeid samt bygging av tilbygg.
  • Hei! Det er selvsagt mulig noen lurer på hvordan det går! Og her må sies at det ikke er snev av framgang dessverre. Det skal sies at siden sist er huset utvidet med 135m² og den bebodde delen er nå på 212m² på et plan (brutto inkl innebygd garasje) og det meste av tomten ferdig opparbeidet. Rommet i kjelleren står som det sto og har stort sett ikke hatt besøk av annet enn mus. Interessene mine har driftet fra bilspill til rc helikopter og er dermed er jeg ikke like hissig på å fullføre prosjektet som beskrevet. I tillegg har fruen forlatt residensen sist vinter, som har ført til at jeg med enkle grep har omgjordt spisestuen til pc-stue (det heter pc-stue når man har kvittet seg med den berømte lisensen) med "logitech z906 surround sound speakers". Jeg er egentlig veldig fornøyd med dette systemet, jeg skjønner at det finnes bedre men i og med at jeg har nok med å beholde huset sånn rent økonomisk så passet prisen på dette meg fantastisk. Med dette anlegget har jeg fått ørene opp for musikk igjen og tid til det har jeg også plutselig fått. I disse tidsklemmede tider kan jeg fortelle at å høre på musikk i mellom 5 og 7 timer i slengen føles som en evighet, fantastisk. Til slutt må jeg svare "Abrsti". Løsningen for montering av topp og bunnsviller har jeg på mystisk vis kommet på selv og toppsvillen er festet på samme måte som bunnsvillen, brukte barereisen i mellom og kiler til og presse den opp mot taket til limet var herdet. De 5mm flisene/ avstandsstykkene taes bort når limet er herdet

  • Smart montering av bunn og toppsviller! Hvor har du funnet denne løsningen? Veldig mange som ha lydhimling, men har ikke sett andre enn deg som tenker på dempning av veggene også. Så på bildene at du la en 5 mm "flis" under bunsvilla under montering/herding. Hvordan monterte du toppsvilla?

  • Hvis du ikke er helt sikker på hva slags lyd-anlegg du har tenkt å kjøpe, oppdrett en tråd og vi kan hjelpe deg nærmere. Lykke til videre!

Informasjon om oppsett
Bruker
Rollerhead
Type oppsett:
Dedikert
Høyttalerkonfigurasjon:
6.1
Antall visninger:
19184 siden 20.05.2007
Status:
Under bygging
Plassering:
Enebolig
Bildefremviser:
Projektor
Lerret-størrelse:
110
Sist oppdatert:
13.11.2007
Brukervurderinger

6,83/10

Rom:
7,50/10
Utstyr:
6,50/10
Presentasjon
6,50/10
Du må logge på for å kunne stemme.
Utstyrsliste
Elektronikk
  • Logitech Driving Force Pro (Ratt,)
Signalkilder
  • Sony Playstation 2 (Spillmaskin og medieavspiller)