Logo

Msports stue


Har alltid syntes det har vært gøy med musikk. Kjøpte rundt 14 års alderen CV DC 15 med tilhørende Nad forsterkere (Nad 1000 forforsterker(?) og 2700 effektrinn). Dette anlegget fulgte meg i mange år og ble utvidet når jeg kjøpte eget hus høsten 2001 - nå var 5.0 oppsett for alle penga!

Gikk vel tre til fire år - blid og fornøyd med anlegget. Endringen kom i form av samboer og ønske om noe mer stuevennlig. Kan si meg veldig enig i at det ikke er noe som passer inn i ei stue.... Vi skulle pusse opp stua og 42" flatskjerm ble kjøpt inn. Nye Dali Høytalere (samme som i dag) og Denon 2807 reciver ble handlet inn hos Hi-Fi Klubben. Stua ble etter beste evne lagt opp med skjulte kabler og tilpasset anlegget.

Mye vil ha mer - og behøver vel ikke si noe spesielt mer enn at det ikke bare har blitt bytta ut et produkt. Ikke et stort tempo, men utbytter rett som det er. Noe av det siste bytte av Tv'en - vår Panasonic PV60 42" har gått over i pensjon og er nå tryggt plassert på veggen i soverommet. En Pioneer PDP-5080XA 50" henger nå på veggen i stua.

Siste skuddet på stammen er B&W DM683. Har jeg fått hørt litt på dem. De langt fra ferdig innspillet enda, men det lover godt. Har heller ikke fått tid til å plassere dem, prøve noen de medfølgende pluggende til bassrefleksrørene eller noe annet - kun litt prøvelytting. Første inntrykket er en mye klarere mellomtone. Alt virker så mye mer frigjort og løst. Stemmene og instrumentene synes å sitte så mye bedre og kan plasseres lettere. Akkurat det synes jeg var noe jeg manglet med Dali Concept'ene.

Det siste skal jeg forklare litt rundt hvorfor jeg ikke bekymret meg så veldig mye om tidligere - det har sin grunn... Høyre øret har nedsatt hørsel og tinitus. Noe jeg trodde medførte at hørselen ble litt vridd. Bruker høreapparat til vanlig, men tar det ut når jeg hører på musikk. Til min store glede var det mest sannsynlig bare Conceptene som strulet det litt til uten at jeg fikk gjort noe med det. Tror - jeg sier tror - dette har noe med høyre hjørne å gjøre. Nå har jeg blant annet blitt kvitt bassrefleks rør bak på høytaleren, noe jeg tror hjelper.

Så jeg ser med stor spenning på tiden som kommer. Dette skal bli virkelig gøy! Nå er det sikkelig gøy å skru på anlegget. Det skal sies at Concept 8 ikke er noe dårlig høyttaler i mine øyne, bare at B&W 683 passer nok meg og mitt rom bedre. (Nei, det er ikke pga at jeg skal selge dem at jeg roser dem ) Skal bli enda mer gøy når jeg kan se hva Dac Magic kan gjøre for oppsettet.

Har etter beste evne - med min noget begrensede fotografiske og photoshop'iske evner fått frem noen bilder. Kvalitet og farger er begredelig, men et inntrykk for dere nok.
Informasjon om oppsett
Bruker
Msport
Type oppsett:
Kombinert
Høyttalerkonfigurasjon:
5.1
Antall visninger:
12417 siden 06.11.2008
Status:
I bruk
Plassering:
Enebolig
Bildefremviser:
TV
TV-størrelse:
50
Sist oppdatert:
08.01.2009
Det er 1 brukere som har dette oppsettet som favoritt.
Brukervurderinger

5,00/10

Rom:
0,00/10
Utstyr:
7,00/10
Presentasjon
8,00/10
Du må logge på for å kunne stemme.
Utstyrsliste
Bildeutstyr Forsterkere Høyttalere
  • Dali Concept 2 (Bakhøytalere)
  • Dali Concept CT (Center)
  • B&W DM683 (Høyttalere)
  • SVS PB12-Plus (Subwoofer)
Signalkilder