Logo

Mortens Hjemmekino


Jeg er en gutt på 20 år, som er bosatt hjemme hos mine foreldre her i Drammen. Har hatt intresse for lyd siden jeg var en liten tass på under 10 år. Jeg jobber som IKT-Lærling innenfor Buskerud Fylkeskommune, og tjener mine små penger der foreløpig. Målet mitt er å bygge meg opp ett system jeg trives med, som jeg også kan ha i mange år, er stort sett i boks med dette nå, har nettopp kjøpt bakhøytalere (Focal SIB). Skal sansyneligvis bytte ut reciveren min til en Yamaha RX-V1900 eller tilsvarende Onkyo. Jeg har en egen maskin(Dell GX280) som står å kjører SqueezeSenter med 150GB dedikert til musikk.
  • Jeg valgte nettopp RS8 for den ekstra &#39punchen&#39 som de gir i forhold til RS6. Hva jeg har om 20 år er vanskelig å si, men jeg planlegger iallefall å ha samme høytalere om 7 år. RS6 hadde definitivt holdt her, men betalte en meget god pris!

  • Jeg valgte nettopp RS8 for den ekstra &#39punchen&#39 som de gir i forhold til RS6. Hva jeg har om 20 år er vanskelig å si, men jeg planlegger iallefall å ha samme høytalere om 7 år. RS6 hadde definitivt holdt her, men betalte en meget god pris!

  • Syns dette er meget meget bra kjøp. Jeg har selv vært på Nesbru HiFi Huset og hørt på RS6 ikke RS8. Siden jeg selv har bestemt meg for dette oppsette. Men jeg må si at både musikk og film var noe av det beste jeg hadde hørt. Som hjemmekino skrev under testen "Få trenger noe bedre enn RS8" og det stemmer ganske bra. Når du er på dette nivået ved 20 års alderen, da lurer jeg på hva slags annlegg du har om 20 år. Gratulerer så mye

  • Dette er nok Monitor Audio RS8 ja, målet er å ha 5 kanaler i Monitor Audio RS-serien. Mangler bare bakhøytalere nå. Nå har disse spilt en del, og innspillinga er godt i gang og må si meg veldig fornøyd, klar og presis lyd, samtidig som det er bass i de. Har fått lagt ut flere bilder, har tatt litt lengere tid enn planlagt men, nå er det gjort for denne gang. Skal bygge meg en ny tv-benk nå snart, så kommer flere bilder da.

  • vi vil ha flere bilder, takk;) Er ikke disse høytalerne Monitor Audio Silver RS8 som fikk best i test karakteren i "Hjemmekino" bladet for litt siden? Ser i alle fall fete ut. Hvordan syns du de høres ut?

Informasjon om oppsett
Bruker
Mortis360
Type oppsett:
Kombinert
Høyttalerkonfigurasjon:
5.1
Antall visninger:
10504 siden 15.06.2009
Status:
I bruk
Plassering:
Enebolig
Bildefremviser:
TV
TV-størrelse:
42
Sist oppdatert:
02.08.2009
Det er 1 brukere som har dette oppsettet som favoritt.
Brukervurderinger

7,33/10

Rom:
6,75/10
Utstyr:
7,75/10
Presentasjon
7,50/10
Du må logge på for å kunne stemme.
Utstyrsliste
Bildeutstyr
  • Grundig Vision 7 42-7851
Elektronikk Høyttalere
  • Focal SIB
  • JM.Lab SW27
  • Monitor Audio RS8
  • Monitor Audio RSLCR
Signalkilder