Logo

Kinon på øya utenfor Tønsberg


? Bilder av nytt utstyr kommer om ikke så lenge ?

? Da har jeg endelig fått tak i ny forsterker, samt et hissig monster av en effektforsterker. Med dette har lyden blitt fantastisk, og må si jeg virkelig er fornøyd med hvordan det låter.
? Scenemolton i store deler av taket er up and running!
? Har endelig tatt steget helt ut og skaffet meg projektor og lerret. Og må innrømme; at selvom en TV fungerer fint, kommer en ikke bort ifra at film bør sees på (stort nok) lerret =]

Pr dags dato bruker jeg Infinity Kappa 600 som fronter, med matchende center og surroundhøyttalere i samme serie. Etter jeg prøvde MA6.1 på frontene var jeg rimelig sikker i min sak om at ICE er veien å gå. Mange vil nok mene at ICE/D er altfor nøytralt, kjedelig, kaldt og alt annet enn HiFi, men der må jeg nok si meg uenig. Greit, teknologien er nøytral, men jeg syns det absolutt er greit at effektforsterkeren er nøytral, så kan en heller farge i andre ledd. Jeg prøvde som sagt 6.1, og var dermed solgt. Kjøpte så en D-Sonic M2000-5, importert fra statene av en hyggelig kar fra HFS, og tror jeg har nok effekt i mange år fremover :D Den er på hele 3 X 525W / 8O 3Ch | 2 X 250W / 8O 2Ch.
Sub'en Brontes har sine begrensinger at den ikke går altfor dypt, men i sitt frekvensområde er jeg absolutt fornøyd.

På bildesiden fikk jeg endelig kjøpt HW10, som ble utsatt gang på gang, i tillegg til at pris ble justert hyppig både opp og ned. Brukes sammen med Adeo Greyline 90" i et nesten totalt mørklagt rom (mangler 3M² scenemolton øverst i taket) og er litt amazed at en så billig PJ er så vanvittig god.
Nå har jeg både HD DVD, BD, X360, PS3 og SACD, så oppgraderinger vil nok ikke skje med det første (når vi snakker om signalkilder:D). Fremover kommer jeg til å bruke penger på tweaks, eyecandy of SF.

Alt i alt er jeg vanvittig fornøyd med hvordan det låter.
Om noen er i vestfold er det bare til å spørre om demo :)
Informasjon om oppsett
Bruker
Lil-H
Type oppsett:
Dedikert
Høyttalerkonfigurasjon:
5.1
Antall visninger:
8926 siden 07.03.2009
Status:
I bruk
Plassering:
Enebolig
Bildefremviser:
Projektor
Lerret-størrelse:
90
Sist oppdatert:
19.07.2009
Brukervurderinger

7,83/10

Rom:
7,25/10
Utstyr:
8,25/10
Presentasjon
8,00/10
Du må logge på for å kunne stemme.
Utstyrsliste
Elektronikk Høyttalere
  • DIY sub Brontes
  • Infinity 600 (Kappa)
  • Infinity Center (Kappa)
  • Infinity Surround (Kappa)
Signalkilder