Logo

Ivars Hjemmekino


Er godt igang med planlegging og innkjøp til min planlagte Hjemmekino. Det er relativt moderate greier, men tror det vil bli ganske bra. Har tatt en snarvei lydmessig og kjøpt Samsungs nye HT-BD2 7.1 anlegg med Blue-ray. Uten å ha gjort så mye med tanke på å optimalisere plassering av høytalere etc. synes dette å være en løsning jeg vil være fornøyd med lenge. Har planlagt følgende utstyr: Epson EMP-TW1000 Grandview 92" Rammelerret Logitech Harmony 1000 Samsung HT-BD2 -Dette er allerede på plass, og det virker svært lovende. I tillegg til dette har vi en 40" Samsung LCD skjerm. Denne skal beholdes, men festes til en elektrisk (og fjernstyrt) heisanordning og bygges inn i en boks under lerretet. Har som sagt TV'en fra før, og ser lite poeng i å selge den. Tror det vil være greit å kunne se nyheter ol på 40" istedet for 92". Alt i alt så er dette som sagt moderate greier, men jeg tror det blir ganske bra! WAF'en er ganske høy:-) Prøver å legge ut en forumtråd, og håper på kommentarer og synspunkter. Jaja, da er det meste på plass:-) Dette var et veldig gøy prosjekt! Fikk testa anlegg og projektor for kun kort tid siden, og for meg virker det veldig bra. Gjenstår litt detaljer med kabling og lys-skjerming, men det kommer etterhvert
  • Meget godt jobbet og det ser virkelig flott ut! Du får en god poengsum grunnet dette og med hensyn med hva du har fått til i din prisklasse.

  • Takker for det. Det meste av byggearbeidet er gjort for wen stund tilbake, og det blir kun lettere modifiseringer for å gjøre det om fra TV stue til hjemmekino.. Synes Samsungen virker veldig bra så langt. Veldig mye for pengene etter min mening. Sub&#39en jobber bra på actionscenene, senteren gir krystallklar tale, bakhøytalerene er relativt store og skaper veldig god surround effekt. Fikk kun testet det på ett par filmer før jeg demonterte utstyret i rommet og begynte å modifisere.

  • En flott jobb du har gjort med rommet. Hva syntes du om Samsung Blu-Ray oppsettet?

Informasjon om oppsett
Bruker
Ivar Byrkjedal
Type oppsett:
Dedikert
Høyttalerkonfigurasjon:
7.1
Antall visninger:
18540 siden 10.04.2008
Status:
I bruk
Plassering:
Enebolig
Bildefremviser:
TV
TV-størrelse:
40
Bildefremviser:
Projektor
Lerret-størrelse:
92
Sist oppdatert:
26.04.2008
Brukervurderinger

7,56/10

Rom:
9,00/10
Utstyr:
6,33/10
Presentasjon
7,33/10
Du må logge på for å kunne stemme.
Utstyrsliste
Bildeutstyr Elektronikk
  • Samsung HT-BD2